Over ons

Elly Kaldenberg is de initiatiefnemer van 2424FIT.  Zij is (sport)diëtist/ voedingskundige en is gespecialiseerd in het voeding bij onregelmatige diensten.

‘Bij 2424FIT zetten wij ons in voor gezonde en fitte medewerkers. Wij worden blij van medewerkers die zichzelf bewust zijn van de gevolgen van onregelmatige diensten en de regie pakken om de nadelige gevolgen van onregelmatige diensten in de hand te houden.’

Regelmaat in je onregelmaat

Wij zijn gespecialiseerd in voeding en onregelmatige diensten. Hoe je met voeding je (dag)slaap positief kunt beïnvloeden. Maar ook hoe je maag-darmproblemen kunt verminderen tijdens je dienst en hoe je grip op je dip houdt.

Gemiddeld slapen nachtwerkers een uur langer na de voedingsinterventie en worden meer uitgerust wakker worden. De eerste winst! 

Wist je dat 55 -80% van de medewerkers in onregelmatige dienst last heeft van maag-darmproblemen? Tijd voor actie!

Maar wij snappen ook dat “weten” niet altijd “doen” is en dat gedragsverandering tijd kost. Juist daar zetten we op in: aan welke knoppen kun je draaien om je fitter te voelen, beter te slapen en vooral ook veiliger te werken in de nacht.  

Eten en drinken

Wist je dat voeding een hele belangrijke rol speelt bij onregelmatig werken? Goed eten kan helpen om de negatieve gevolgen van onregelmatige diensten in de hand te houden. Of je nu in de zorg, transport, luchtvaart of andere sector werkt in onregelmatige diensten.

Natuurlijk is gezond eten als onderdeel van een goede leefstijl is belangrijk om je fit en energiek te voelen.  Maar juist voor medewerkers in onregelmatige diensten speelt goed eten nóg een belangrijkere rol. 

Timing van eten en drinken en het juiste eten op het juiste moment, maar vooral de bewustwording daarvan, staan centraal binnen onze oplossing.

2424FIT App

Veel bedrijven zoeken een oplossing voor de gevolgen van onregelmatige werktijden. Het is daarbij ontzettend moeilijk om de return on investment duidelijk in beeld te krijgen.

Binnen het interventietraject legt iedere medewerker zijn of haar eigen pad af. Met behulp van onze software geven wij individuele adviezen en brengen de vooruitgang duidelijk in kaart. Op deze manier is mogelijk om op basis van groepsdata een heldere effectiviteitsmeting van de interventie te maken.

Contact

Heb je belangstelling en wil je weten wat 2424FIT voor jouw medewerkers kan betekenen? Neem dan contact met ons op!