Over ons

Bij 2424FIT zetten wij ons in voor gezonde en fitte medewerkers. Wij worden blij van medewerkers die zelf bewust zijn van de gevolgen van onregelmatige diensten en inzien hoe hier mee om te gaan.

Regelmaat in je onregelmaat

Wij zijn gespecialiseerd in voeding en onregelmatige diensten. Hoe je met voeding je slaap overdag positief kunt beïnvloeden. Gemiddeld slapen nachtwerkers een uur langer na de voedingsinterventie en worden meer uitgerust wakker worden. De eerste winst!

Maar wij snappen ook dat “weten” niet altijd “doen” is en dat gedragsverandering tijd kost. Juist daar zetten we op in: aan welke knoppen kun je draaien om je fitter te voelen, beter te slapen en vooral ook veiliger te werken in de nacht.  

Voeding

Gezond eten als onderdeel van een goede leefstijl is belangrijk om je fit en energiek te voelen. Gelukkig wordt dit een steeds belangrijker onderdeel van ons leven. Maar juist voor medewerkers in onregelmatige diensten speelt goed eten een belangrijke rol om de klachten van de onregelmatige diensten te managen. Timing van voeding en het juiste eten op het juiste moment maar vooral de bewustwording daarvan staan centraal binnen onze oplossing.

Innovatieve software

Veel bedrijven zoeken een oplossing voor de gevolgen van onregelmatige werktijden. Het is daarbij ontzettend moeilijk om de return on investment duidelijk in beeld te krijgen.

Hier biedt 2424FIT een oplossing voor. Binnen het interventietraject legt iedere medewerker zijn of haar eigen pad af. Met behulp van onze innovatieve software geven wij persoonsgebonden adviezen en brengen de vooruitgang duidelijk in kaart. Op deze manier is mogelijk om op basis van groepsdata een heldere effectiviteitsmeting van de interventie te maken.

Contact

Heb je belangstelling en wil je weten wat 2424FIT voor jouw medewerkers kan betekenen? Neem dan contact met ons op!